Polityka prywatności

Dane osobowe

Zgodnie z treścią Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 ze zm. - dalej "Ustawa") informujemy, że jesteśmy wyłącznym Administratorem podanych przez Państwa w dedykowanych formularzach danych osobowych. Wypełnienie i wysłanie formularza kontaktowego, lub rejestracyjnego znajdującego się w serwisie oznacza przekazanie danych osobowych znajdujących się w formularzu.

Zbieramy wyłącznie dane, które posłużą do utrzymania sesji logowania, udzielenia odpowiedzi na skierowane do nas zapytanie, przekazania informacji na temat oferty oraz archiwalnym i statystycznym.

Ujawnianie danych osobowych

Zebrane dane osobowe nie zostaną ujawnione żadnym innym osobom ani podmiotom, chyba że będzie to wymagane obowiązującymi przepisami prawa lub zostanie zawarta stosowna umowa gwarantująca ochronę Państwa praw i prywatności.

Pliki cookies

Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania z naszej strony internetowej. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Wykorzystujemy pliki typu cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z Serwisu przez Użytkowników i nie zbieramy w sposób automatyczny żadnych innych informacji o Użytkowniku. Działanie to nie służy zbieraniu ani przetwarzaniu danych osobowych. Istnieje możliwość wyłączenia funkcji cookies za pomocą odpowiedniej konfiguracji ustawień przeglądarki internetowej wykorzystywanej przez Użytkownika, jednak może to spowodować utratę dostępu do niektórych funkcji serwisu.

Szczegółowe informacje o obsłudze plików cookie dostępne są w ustawieniach oraz dokumentacji Państwa przeglądarki internetowej. Niedokonanie zmiany ustawień plików cookie oznacza, że użytkownik zgadza się na ich umieszczanie oraz odczytywanie przez nasz serwis.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych, w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają z naszej strony internetowej, co umożliwia ulepszanie jej struktury i zawartości,
  • utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

Modyfikacja lub usunięcie danych osobowych

Informujemy o przysługującym Państwu na podstawie Ustawy prawie dostępu do swoich danych, ich modyfikowania oraz usuwania.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności, jednocześnie zapewniamy, że prawa użytkownika wynikające z niniejszego dokumentu nie zostaną ograniczone bez jego zgody. Wszelkie zmiany dotyczące Polityki prywatności będą publikowane na niniejszej stronie.

 

FLORHAM PARK, N.J. (AP) The pass came down the middle of the field, was tipped by one Jets defender and then linebacker Bruce Carter tried to corral it. The ball hit the turf and Carter pounded the ground.

A few plays later, a running back swept to the outside, only to find Carter firmly standing his ground and ruining the play.

It was that kind of practice Thursday for the seven-year veteran Carter.Leonard Williams Jersey He was everywhere.

But that interception that wasn’t …

”The ball came in on me late,” Carter said, ”and my teammate tipped it. I didn’t get a bead on it quick enough.Brandon Marshall Jersey

”Hopefully in a game, I catch it.”

Carter figures to see plenty of action in Saturday night’s preseason opener against Tennessee. He likely will be a backup to begin this season because the Jets envision 2016 first-round draft pick Darron Lee, returning veteran DeMario Davis (reacquired from Cleveland) and third-year LB Lorenzo Mauldin ahead of him.Matt Forte Jersey Carter offers leadership, savvy and versatility, though.

”I like the versatility the defense offers at each position,” he said.Darrelle Revis Jersey ”It allows guys at each position to do a lot of things. It brings out the ability of everyone: linebackers, safeties, DEs, everyone.